Aanbod voor teams

Groepsbinding door inzet van de hond

Het zorgdragen voor een goed samenwerkend team is niet altijd vanzelfsprekend. Team-coaching met inzet van honden is hiervoor een uitstekende manier om de onderlinge binding en effectiviteit van een team te stimuleren. Doordat men elkaar op een heel andere manier leert kennen wordt de onderlinge samenwerking, veiligheid en sfeer op de werkvloer bevorderd, wat in positieve zin doorwerkt op de productiviteit.

Honden laten vakmanschap zien in het lezen van het gedrag (houding, bewegingen, stemintonaties), emoties en intenties van mensen. Dit maakt ze zo ontzettend geschikt en ook plezierig om mee samen te werken. Men wordt op een respectvolle wijze bewust gemaakt van een ieders kwaliteiten, de wijze van samenwerken en ook welk gedrag of capaciteiten wellicht wat meer aandacht nodig heeft. Naast een waardevolle leerervaring om op deze wijze met honden te werken is het ook een unieke manier om je bewust te worden van jouw kwaliteiten en te oefenen met nieuwe vaardigheden. Het maakt bewust en verbindt de teamleden tegelijkertijd, hoe mooi is dat?

 

Onvergetelijke ervaring 

Wij bieden een onvergetelijke ervaring, waarbij werk, plezier en professionaliteit samenkomen. Jouw team staat centraal! Afhankelijk van het doel van de workshop werken we met een door ons voorbereid thema, gericht op teambuilding/coaching in samenwerking met honden. Wij maken het graag persoonlijk en bieden maatwerk, dit houdt in dat wij ook kunnen inspelen op een specifiek thema wat op dat moment actueel is binnen jouw team.

Thema’s die aangesproken kunnen worden zijn:

  • Samenwerken & Communicatie
  •  Vertrouwen & Verbinden
  • Natuurlijk leiderschapsontwikkeling & Impact

Onze aanpak brengt mensen samen en verbindt, door middel van het gezamenlijk bouwen aan belangrijke vaardigheden.

 

Ons team-coaching team

Team-coaching wordt uitgevoerd door drie breed opgeleide trainers, tevens gecertificeerd ‘Coach met hond’, met alle drie hun eigen specialismen binnen het coachen en trainen. Een bevlogen drietal dat breed inzetbaar en ruimdenkend is.

Onze zes honden hebben hun eigen karakter en reageren dan ook op eigen wijze op de omgeving en omstandigheden die zich voordoen. Dit zorgt bij een eerste ontmoeting meteen voor een fantastisch schouwspel. Hoe reageren de honden op de deelnemers en andersom? Hoe reageren ze op de omgeving? Welke leermomenten ontstaan als vanzelf? Afhankelijk van de grootte van jouw team stemmen wij met je af met hoeveel trainers en honden we gaan werken.