Over mij

Ik ben Collin, sinds 2019 getrouwd met Martin en woonachtig in Hengelo Overijssel. 

Ruim 25 jaar heb ik verschillende functies binnen de modebranche gehad. Mode, trends, de wisselende seizoenen met bijbehorende nieuwe collecties blijven me altijd boeien.  Als verkoopmedewerker, (assistent) store-manager en later als accountmanager heb ik veel contact gehad met mensen; veel collega’s en nog veel meer klanten. Naast alle commerciële taken die bij deze functies hoorden heb ik veel voldoening gehaald uit het begeleiden en coachen van de mens.


In 2020 ben ik in aanraking gekomen met de opleiding “Mental Coaching Gewoon Doen!” van Promeg. In de theorie van deze opleiding vond ik mijzelf en wat ik van nature, zelf, altijd al in praktijk toepas. Eindelijk kan ik met woorden mijn visie en gedachtegang onderbouwen en kan ik nog krachtiger maken hoe en waarom ik op een bepaalde manier denk en handel. Wat een verademing. Tijdens de opleiding werd mij steeds duidelijker dat ik hier meer mee wilde doen.
Het was de juiste tijd om een nieuwe stap te maken en zo is “IK voor jou” in december 2021 ontstaan.

IK voor jou, waarbij IK staat voor Innerlijke Kracht. Wat kan jouw Innerlijke Kracht voor jou doen? Daarnaast staat IK uiteraard voor mijzelf, Collin, wat kan IK voor jou doen?

 

Door de komst van Zuss, onze Australian Labradoodle in december 2019, kwam ook het verlangen om iets samen met haar te gaan doen. Door “Mental Coaching Gewoon Doen!” ben ik me iets meer gaan verdiepen in hoe ook dieren je kunnen helpen tijdens coachingstrajecten.

Hierdoor kwam ik in contact met Irene Glansbeek van de opleiding ‘Coachen met honden’ en startten Zuss en ik in oktober van 2021 met deze opleiding. Een geweldige ervaring waarin we dichter naar elkaar toe zijn gegroeid. Het is geweldig om met Zuss samen te werken en van haar te leren.

 

Zuss (05-10-2018)

Zuss kregen we toen ze 14 maand oud was, ze was opgegroeid in een roedel met andere honden. Zij kent als geen ander de hondentaal en kan met iedereen, mens of hond. Zuss is graag bij je in de buurt en houdt van fysiek contact. Met haar indringende blik windt ze je snel om haar “poten”.

Ze heeft een lief en zacht karakter maar weet precies wat ze wel of juist niet wil. De naam Diva had haar niet misstaan.

 

Gijs (11-02-2021)

In februari 2021 werd Gijs, onze tweede Australian Labradoodle, geboren, op mijn verjaardag nog wel. Het moest zo zijn. Zuss doet haar naam eer aan en is een grote hulp in de opvoeding van haar soms ietwat ‘karaktervolle’ broertje.

Ik hoop hem in de toekomst ook in te zetten als co-Coach, maar voor nu mag hij eerst verder opgroeien en verder “puberen”.

 

 

Collin Smith – Penninga

info@ikvoorjou.nl

 

Een beller is sneller: 06 - 520 72 195
KvK: 84522704
btw: NL003975308B72
Rabobank: NL 49 RABO 0374 8582 92