Reviews

"Onlangs heb ik voor de 2e keer een mooie wandeling mogen maken met jullie 3.

Op dat moment zat ik best wel ‘vast’ en had ik eigenlijk geen zin maar zijn we toch gaan wandelen, en wat heeft dat mij veel gebracht.

 

Wanneer je loopt in de natuur, gaat praten eigenlijk vanzelf. En wanneer je dat doet met jullie gebeurt er veel met jezelf. Jullie geven een veilig en prettig gevoel en wanneer ik begin te praten stel jij precies de juiste vragen waar ik eigenlijk best de antwoorden op weet. Ik heb ze alleen nooit aan mezelf gesteld. En dan kom je er eigenlijk, eindelijk achter waar de schoen wringt en dat je het jezelf soms moeilijker maakt dan nodig is.

 

Toen we de wandeling startten vertrok ik totaal gespannen. Het huilen stond me nader dan het lachen maar ik kon alles loslaten en kwam opgelucht en ontspannen terug met een veel prettiger energie.

 

Deze manier van coaching werkt voor mij. Het is zoveel fijner dan tegenover iemand zitten in een kantoortje. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 

Jij, Collin, geeft zoveel rust en veiligheid en in mijn beleving zijn Zuss en Gijs zijn een soort spiegel van mijn eigen energie.

 

Ik ben jullie erg dankbaar voor deze fijne ervaring."

 

Jo

 

***

 

“Collin maakt de vertaling naar het hier en nu. Hij geeft handvaten die je meteen kan toepassen in het dagelijkse leven en hij doet wat hij zegt.”

 

Suzan

 

***

 

"Collin is een zeer goede coach die je team goed kan inspireren en naar een hoger niveau kan brengen. Hij is zeer geduldig en legt je goede technieken voor om beter als leidinggevende te functioneren. En ook je team heeft er baat bij.

Ik ben persoonlijk heel blij om met hem gewerkt te hebben. En hoop dat iedereen die een coach wenst zich tot hem went om een goed team of een sterker persoon te worden."

 

Daicy

 

***

 

"De wandeling met Collin en Zuss was fantastisch maar ook confronterend! Tijdens het wandelen hadden we een ontspannen gesprek en kwam ik tot andere inzichten. Zuss voelde mij heel goed aan en bevestigde mijn antwoorden en keuzes.

Ik mag vertrouwen op mezelf en me de ruimte geven om me te ontwikkelen."

 

Chantal

 

***

 

"De coachwandeling met Collin en Zuss was een erg leuke ervaring, het is erg fijn om 1 op 1 met een coach je verhaal te kunnen doen en de reactie van de hond hierin te zien. Zuss leerde me dat ik niet altijd door hoef te gaan maar dat ik ook uit een situatie kan stappen.

Om het later opnieuw te proberen."

 

Dimphy